chatsex on air!CHATSEX


Welkom op deze chat sex pagina. Als je van geile chatsex houdt, zit je hier goed, want hier vind je altijd de lekkerste Nederlandse en Vlaamse webcam sex meiden online.

(vervolg van vorige pagina) Terug naar ons webcam sex onderzoek. Van de 69% mannen die chatsex sites bezoeken, is 12% jonger dan 22, 27% tussen de 22 en 40 jaar en 30% ouder dan 40. Vooral het aantal jonge mannen valt op, omdat je zou denken dat een gezonde jonge vent niet wil betalen voor chat sex. Navraag leert, dat ook hier parallellen tussen de prostitutie en chatsex te trekken zijn: de eigen vrouw heeft er vaak geen zin in om nog eens uitgebreid geil te kletsen tegen haar man, ze is te moe, of ze heeft hoofdpijn. Het bekende verhaal dus! Dus als zo'n man toch geile sex praat wil, wat is er dan makkelijker en bevredigender dan om 's avonds of 's middags als de vrouw van huis is, eventjes lekker op internet een chat sex page te bezoeken en daar de spreekwoordelijke spijs te eten die de wens der verandering zo graag gegeten ziet worden. Wanneer zijn nu de meeste chatsex bezoekers online, waar komen ze vandaan en hoe lang blijven ze hangen in de webcam sex room, is de volgende vraag. Ook hier is onderzoek naar gedaan, en de resutaten zijn hier minder verrassend. 's Avonds is de chat sex activiteit het grootst, vanaf een uur of tien. (lees hier verder...)

Als je ook de meiden (of stellen, of jongens) van andere cam-portals wilt zien of je hebt liever een ander kleurtje, kun je hieronder ook eens rondklikken.

IsLive sexchat donkerrood
IsLive sexchatten blauw
IsLive sexcam lichtpaars
IsLive camsex donkerpaars

Camz sexcams groen
Je bent nu hierCamz chatsex rood
Camz webcamchat blauw
Camz livesex met sex-log

LfH meiden cammen
LfH amateur-sexcam stellen
LfH sex-webcam gays

Home