Sexchatten


Welkom op deze pagina over sex chatten. Als je van geil sexchatten houdt, zit je hier goed, want hier vind je altijd de lekkerste Vlaamse en Nederlandse meiden online om lekker mee te seks chatten.

(vervolg van vorige pagina) Ook de adult webmasters doken natuurlijk snel op het sex chatten, want als er ergens geld te verdienen valt, weet je het wel met die jongens ;-) De webcam sex programma's boden de webmasters die zich aanmeldden voor promotie een gedeelte van de opbrengst van het sexchatten, en een nieuwe biz was geboren. Vooral in het begin verdienden de cam-modellen astronomische bedragen met sex chatten, bedragen die de 10.000 euro per maand overstegen. Tegenwoordig is dat door het enorme aanbod wat gezakt (je verdient nou eenmaal minder aan sex chatten met drie bellers dan met vijftig bellers tegelijk), maar nog steeds zijn de verdiensten van webcam sex uitstekend te noemen. Deze bedrijfstak is inmiddels dan ook volledig geprofessionaliseerd en op verjaardagsfeestjes word je al niet eens meer vreemd aangekeken als je zegt dat je wat bijverdient met sexchatten. Toch wil dit niet zeggen dat iedereen geschikt is voor seks chatten. (lees hier verder...)

Als je ook de meiden (of stellen, of jongens) van andere cam-portals wilt zien of je hebt liever een ander kleurtje, kun je hieronder ook eens rondklikken.

IsLive sexchat donkerrood
Je bent nu hierIsLive sexchatten blauw
IsLive sexcam lichtpaars
IsLive camsex donkerpaars

Camz sexcams groen
Camz chatsex rood
Camz webcamchat blauw
Camz livesex met sex-log

LfH meiden cammen
LfH amateur-sexcam stellen
LfH sex-webcam gays

Home